Follow #FDFA

Rondleiding Mode | Design + duurzaamheid

Agenda

Rozet staat van 1 juni t/m 25 augustus in het teken van MODE, DESIGN & DUURZAAMHEID. Van experimenteel en haute couture tot street- en sportwear. Van modebeeld tot modeblog. In het verleden, heden en zelfs de toekomst. Met naast design, veel aandacht voor duurzaamheid.

Dwaal in Rozet op eigen gelegenheid langs het werk van de exposerende modeontwerpers en designers of sluit aan bij een van de gratis rondleidingen. In 30 minuten ontdek je de tentoonstelling MODE | DESIGN + duurzaamheid en maak je kennis met alle ontwerpers. Je kunt iedere 1e en 3e woensdag tijdens de duur van de tentoonstelling om 14.00 uur aansluiten.

Mode weerspiegelt als geen ander de ontwikkelingen in onze maatschappij. Zowel bij ontwerper als consument groeit de interesse in duurzaamheid. Recycle, eco, fair, re-use vintage, local, repair, selfmade, biobased, slow-fashion… Principes met respect voor mens, dier en milieu en aandacht voor authenticiteit, uniciteit, ambachtelijkheid.

De prachtige tentoonstelling in Rozet laat je kennismaken met het werk van modeontwerpers en designers als Gregory Bolder, Dukskoen, Klaas Kuiken, David Paulus en Luca Kemkes. En je ontdekt hoe verleden en heden elkaar vinden in het slow-fashion werk van Dajana Heremic. Haar kleding van wol is geïnspireerd op archeologisch onderzoek.

Deelname is gratis, aanmelden vooraf is niet nodig. We verzamelen in de entreehal van Rozet.

Rondleiding Mode | Design + duurzaamheid
1e en 3e woensdag van de maand tussen 1 juni t/m 16 augustus – 14.00 uur. Bekijk hier het volledige overzicht van alle rondleidingen.
Laat je in 30 minuten leiden langs de tentoonstelling MODE | DESIGN + duurzaamheid en maak kennis met alle ontwerpers. Iedere 1e en 3e woensdagmiddag om 14.00 uur kun je in Rozet gratis aansluiten. Vooraf aanmelden is niet nodig.

– Dit is een activiteit in het kader van MODE, DESIGN & DUURZAAMHEID in Rozet. Bekijk het volledige programma

Rondleiding Mode | Design + duurzaamheid

Begin: 7 juni

Einde: 22 augustus

Locatie: Rozet

Adres: Kortestraat 16

Website: www.rozet.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van FDFA\
Follow #FDFA

Postadres

Stichting Fashion Festival Arnhem Van Lawick van Pabstraat 121 6814 HD Arnhem

Bezoekadres

Broerenstraat 53 6811 EB Arnhem

Fashion + Design Festival Arnhem

E: info@fdfarnhem.nl T: 026 - 737 05 19