Follow #FDFA

Ontdek de getalenteerde designers van IPKW in de pop-up expo tijdens FDFA.

Snacks

6 juni 2017

Industriepark Kleefse Waard ipkw.nl
Persbericht | 02-06-2017

Tijdens het Fashion and Design Festival Arnhem (FDFA) komen de getalenteerde designers van Industriepark Kleefse Waard (IPKW) naar je toe! In de ‘Designed @ IPKW’ pop-up expo, gevestigd in de Winkelpassage Hemelrijk te Arnhem, presenteren de ontwerpers hun collectie, verhaal en verkopen ze tijdens de Arnhemse Stockdagen hun stock.

De gehele maand juni is het werk van de op IPKW gevestigde designers te bekijken in de ‘Designed @ IPKW’ pop-up expo in de Winkelpassage Hemelrijk. Gedurende winkeltijden is er etalage-expositie en op zaterdagen is de expositieruimte ook te betreden zodat je de producten van dichtbij kunt ervaren. Daarnaast wordt er tijdens de koopavonden op donderdag 15, 22 en 29 juni, een informeel programma georganiseerd waarbij de verbinding wordt gezocht met studenten en het belang van de cross-overs tussen de creatieve industrie en de maakindustrie wordt toegelicht. Tijdens de Arnhemse Stockdagen, van 22 t/m 25 juni, verkopen de designers hun stock.

Synergie tussen design & technology
IPKW huisvest innovatieve en duurzame bedrijven en werkt actief aan het verbinden van de creatieve industrie en de maakindustrie. Op IPKW herbergt Gebouw HE diverse ontwerpstudio’s die werkplaats en faciliteiten delen. Hier zijn jonge, getalenteerde Arnhemse ontwerpers werkzaam op het gebied van productontwerp, architectuur en interieur. Door innovatieve samenwerkingen en kennisuitwisseling met industriële partijen, is IPKW dé levendige en creatieve hotspot van de regio.

Pop-up stores in Hemelrijk tijdens FDFA
Winkelpassage Hemelrijk, gelegen tussen de Bakkerstraat en de Weverstraat in Arnhem, staat gedurende de FDFA bol van de creativiteit. Naast de pop-ups expo ‘Designed @ IPKW’ zijn hier tevens pop-ups van Spijkers & Spijkers, Design from Düsseldorf, SCHUIT en Studio RYN. Tevens is er een nieuw initiatief van MAISON the FAUX en Museum Arnhem genaamd ‘Window shopper’ te vinden in Hemelrijk

Ontwerpers, Designed @ IPKW:
Klaas Kuiken – Product design
KRAFT architecten – Architectuur
Atelier Rick Tegelaar – Product design
Tijn van Orsouw – Product design
Studio Joris de Groot – Product design
Studio Erik Stehmann – Product design
Studio Robbin Baas – Product design
Apetrots – Product design
Venture Welding – Product design
Dana Dijkgraaf Graphic Design – Grafisch design
Charley Reijnders – Product design

Kijk voor meer informatie op fdfarnhem.nl, arnhemsestockdagen.nl en ipkw.nl.

  • Snacks

    Instagram has returned invalid data.