Follow #FDFA

Wolwinkel BreiKunst winnaar van de Etalagewedstrijd 2017!

Snacks

5 juli 2017

Vele ondernemers hebben tijdens de maand juni met hun etalage deelgenomen aan de Etalagewedstrijd en kleurden daarmee samen met Fashion + Design Festival Arnhem de binnenstad in Stijl! De speciaal geselecteerde jury met onder andere Mirte Engelhard, Betty Jacobi en Gerard Velthuizen hebben op vrijdag 30 juni een terechte winnaar van de Etalagewedstrijd 2017 uitgroepen.

Het studententeam van Rijn IJssel die zich de afgelopen maanden heeft ingezet voor de wedstrijd waren op locatie om niemand minder dan Louise Bijvoet van de wolwinkel BreiKunst in de Kortestraat te feliciteren!

Naast de stem van de jury kon er ook via Facebook een stem worden uitgebracht door geïnteresseerden in de vorm van een like op de foto’s van de deelnemende etalages. Naar aanleiding hiervan werd een top 5 bekendgemaakt, namelijk 4·D OptiekBizz Elektro & VerlichtingHipsz FactorySjenkels en BreiKunst.  Gefeliciteerd met jullie nominatie!

Namens het team van Fashion + Design Festival Arnhem wensen we BreiKunst veel plezier met de prijs, namelijk een overnachting in Arnhems eigen design hotel Modez! Met trots kijken we terug op de etalages van de overige deelnemers die zich hebben ingezet voor deze gelegenheid. Hiervoor willen we jullie uiteraard nogmaals bedanken.

Lees hier het artikel van 30 juni over de winnaar van de Etalagewedstrijd in de Gelderlander.

We zien elkaar in 2018.

Fashion + Design Festival Arnhem,

Fotograaf: Eva Broekema

  • Snacks

    Instagram has returned invalid data.