Workshop / Fashion / Textile
Georganiseerd door:
Rozet

Maame Joses, singer songwriter (The Voice) en personal stylist. Ik help je om je zelfverzekerd, vrouw en vrij te voelen in je lijf en leven. Zonder kledingstress of werk/gezin schuldgevoel. Sinds 2007 woon ik met mijn dochter Ella in Arnhem. Toen zij 1,5 jaar was ontdekte ik temidden van een persoonlijke crisis de impact van mijn kledingstijl op mijn zelfbeeld, moederschap en werk. 

Je staat voor de kledingkast. Het puilt uit maar je hebt niks om aan te trekken. Zelfs die ‘ik-ben-10-kilo-aangekomen’ broek past niet meer. Je start de dag met twijfel over je outfit, maar eigenlijk wil je er geen omkijken naar hebben. Herkenbaar?  

Adem in. Adem uit. Je hoeft niet af te vallen of verstand te hebben van mode. Vanaf nu heb je een kledingkast maatje. Je nieuwe mantra? ‘Ik voel me lekker in mijn lijf en kleren.’  

Tijdens deze workshop deel ik praktische adviezen vanuit 20 jaar podiumervaring en als Zalando personal stylist.  

Je verdient het om in een spiegel te kijken die zegt: Ik hou van jou. Daarom ga je met nieuwe ogen leren kijken naar je lichaam en wat erbij past. We pakken je kleding frustraties aan. Hiermee bespaar je kostbare tijd en maak je van je kledingstijl een geheim wapen. Twijfel uit, inspiratie aan!  

Alle dagen en tijden

02 juli 2021 13:30-15:00
02 juli 2021 15:00-16:30

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Follow #FDFArnhem