Georganiseerd door:
FDFA'22 & Ontwerp Platform Arnhem

Ontwerp Platform Arnhem slaat de handen ineen met Fashion + Design Festival en Numéro Netherlands. In het kader van de Juni Modemaand in Arnhem, organiseren FDFA, Numéro Netherlands en OPA een debat over de waarden van Mode en Design. Ben je OPA member of BNO lid? Dan is toegang tot de OPA-avonden gratis! Lees hier meer >

Waardevol

Fashion + Design Festival gaat deze zomer onder de noemer ‘waardevol’ in op de minder bekende waarden zoals sociale, esthetische, culturele, emotionele, ecologische en ethische waarden. Hoe zwaar wegen deze waarden voor Arnhemse ontwerpers, ondernemers en bewoners? En hoe draagt kleding of design bij aan het uitdragen van een eigen identiteit?

Op 28 juni aanstaande gaan we in op dit thema. Timotej Letonja (Editor in Chief Numéro Netherlands) gaat in gesprek met onder andere ontwerper Mirte Engelhard, cultureel antropoloog/ filmmaker Maaike Broos en kunstenaar Lu Lin. Laten zij zich drijven door wat voor hen van waarde is? En hoe vertaal je deze waarden in je werk?

Verwacht een open debat over de verschillende waarden van mode en ontwerp door de ogen van een vijftal designers. De avond wordt georganiseerd in de tijdelijke pop-up shop van modemerk Hul le Kes in Arnhem Centrum. Mis het niet!

Datum: 28 juni 2022
Inloop: 19:30 uur
Aanvang: 20.00 uur
Locatie: Pop-up Store Hul le Kes

Alle dagen en tijden

28 juni 2022 20:00-23:00

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Follow #FDFArnhem