Workshop / Fashion / Fine Art / Product Design
Georganiseerd door:
Partner State Of Fashion

Mirte Engelhard is modeontwerper en onderneemt vanuit Klarendal, het modekwartier van Arnhem. Mirte ziet mode als taal om mensen te helpen hun stem te laten horen of terug te vinden, maar kleding wordt natuurlijk niet altijd zo gedragen.

In onze maatschappij wordt van ons verwacht dat we meebewegen met de mainstream, en dat is terug te zien aan onze kleding. Die onze unieke persoonlijkheid eerder verhult, in plaats van die te laten zien. Mirte; ‘Ik wil kleding ontwerpen die past bij iemand zijn eigen verhaal. Schets je verhaal’. Tijdens de workshop van Mirte leer je jouw verhaal 'te schetsen' en daadwerkelijk om te zetten in conceptuele mode-illustraties.

Neem een persoonlijk item mee wat voor jou waarde heeft, of meer vertelt over wie je bent. Het persoonlijke item mag alles zijn; een kopje, boek, beeldje, of een kledingstuk. Is het item dat je in gedachte hebt breekbaar of moeilijk mee te nemen? Maak er dan foto's van en neem deze mee. Het meegebrachte item dient als inspiratie voor jouw ontwerpschetsen. De workshop wordt afgesloten met een kleine presentatie van de gemaakte illustraties en toelichting van de deelnemers.

Alle dagen en tijden

03 juli 2022 15:00-17:00

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Follow #FDFArnhem