Fashion Show / Fashion / Graphic Design / Music / Party / Product Design / Textile

Dit was tijdens FDFA 2019
dus je kunt dit evenement niet meer bezoeken.

Georganiseerd door:
Rozet ism Story to Tell en Genaaid

Op 6 juli 2019 worden de Historische Kelders omgetoverd tot een catwalk voor de exclusieve modeshow ‘Story to Tell’. De show is een week eerder te zien tijdens de Haute Couture Fashion Week in Parijs. En op 6 juli in Rozet! Een uniek evenement, want speciaal voor deze middag showen ook Amal Beuk en Demy Commers van het TV-programma 'Genaaid' hun nieuwe collectie. 

STORY TO TELL
De collectie van dit ontwerperscollectief laat de dromen van de designers zien. Ze combineren hun verhalen, visies, angsten en passies: ‘We vechten voor gelijkheid en samen staan we sterk. Dat is terug te zien in onze collectie. Laat ons vertellen wat we maken en wordt één met onze verhalen.’

De 7 ontwerpers:
- Annalie van Doorn
- David Paulus
- Nawed Elias
- Gregorie Bolder
- Dauvia Nijenhuis
- Paco Núñez
- Dorry Timmermans

 

GENAAID
De collectie van 'Genaaid', die in de maanden juni en juli is Rozet te zien is, wordt deze middag ook op de catwalk geshowd. Amal Beuk en Demy Commers tonen ook hun nieuwe collectie. Demy: "Mijn stijl is klassiek chique met een rauw randje."
De collectie van Amal heet Recycle The Streets. "Hiermee wil ik de boodschap overbrengen dat streetwear en hippe kleding ook duurzaam kunnen zijn."

Alle dagen en tijden

06 juli 2019 16:00-18:00

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Follow #FDFArnhem