Event / Fashion / Graphic Design
Georganiseerd door:
Female Voices

Laat je inspireren met verhalen van vrouwelijke ondernemers en coaches op 15 juni bij BOKA Arnhem tijdens het evenement Female Voices – Launch of ‘Stories to inspire’.

Ontmoet anderen, ontdek jezelf, ga naar huis met een nieuwe outfit van de kledingswap, en geniet van mooie kunstwerken in de expositie. Delen, duurzaamheid, verhalen en de lancering van ‘Stories to inspire’ zijn de thema’s van deze dag. Vrouwelijke ondernemers en coaches vertellen je hun verhaal. Naast de lezingen is er gelegenheid om te netwerken en al je vragen te stellen aan de sprekers.

Deze dag zal de expositie van Nina Lanke, Imogen van Oordt en Malu Bekker ook geopend worden. Deze is na 15 juni een maand lang te zien. In de kunstwerken staan verhalen en de vrouw centraal.

In het teken van het Fashion+ Design Festival Arnhem delen wij niet alleen onze verhalen, maar ook onze kleding tijdens de kledingswap.

Meenemen:
- 2 kledingstuks voor de kledingswap
- Tip voor een andere ondernemende vrouw (informatie volgt op de dag zelf)

 

Female Voices

Dit evenement is georganiseerd door Nina Lanke (illustrator) en Renske de Haan (journalist). Zij werken samen voor de instagram Femalevoices_NL. Hier schrijft Renske verhalen van vrouwen en maakt Nina illustraties. Deze illustraties worden ook getoond in de expositie.

Femalevoices_NL
Femalevoices_NL is onderdeel van #FemaleVoicesoftheWorld. Een platform waar vrouwen hun verhaal kunnen vertellen om anderen te inspireren en te motiveren. Dit initiatief is opgericht door Dashni Morad. Renske de Haan is een jaar geleden de samenwerking met Morad aangegaan en is nu gezicht van de Nederlandse versie van #FemaleVoicesoftheWorld.

Dit was tijdens FDFA 2019
dus je kunt dit evenement niet meer bezoeken.

Alle dagen en tijden

15 juni 2019 13:00-17:00

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Follow #FDFArnhem