FDFA Play / Film
Meer informatie volgt snel!

Dit was tijdens FDFA 2019
dus je kunt dit evenement niet meer bezoeken.

Georganiseerd door:
Go Short ism Focus Filmtheater

Go Short viert op 21 en 22 juni samen met Gelders DOEK en Focus Filmtheater de kortste nacht van het jaar met het Filmfestival van de Kortste Nacht. Tijdens het festival zie je in Focus Filmtheater korte films in filmblokken van ongeveer anderhalf uur. Kijk een programma in het thema Mode en Identiteit, lach je slap bij Comedy Shorts of bekijk de geselecteerde films voor de Arnhemse filmprijs Het Gouden Hert.

Kort In Focus

In diverse filmblokken maakt de bezoeker kennis met de veelzijdigheid van korte film in vorm en thema. Afhankelijk van de programma’s kun je naast fictie ook animatie en documentaires verwachten. De niet-Nederlandse films zijn altijd Engels ondertiteld óf Engels gesproken. Met uitzondering van het familieprogramma op zaterdag is het programma doorgaans geschikt vanaf 16 jaar.

Gelders Kort en het Gouden Hert

Gelders DOEK en Go Short presenteren de verkiezing van het Gouden Hert 2019. Autonoom werk, artistieke opdrachtfilms en commerciële producties maken kans op deze nieuwe Gelderse filmprijs. De geselecteerde films zie je op 21 en 22 juni in drie filmblokken Gelders Kort.

Leden van Gelders DOEK brengen hun stem uit en bepalen wie het Gouden Hert voor beste korte film wint. Het aanwezige publiek mag bij de vertoningen ook een stem uitbrengen en bepaalt op deze manier de winnaar van de Gelders Kort publieksprijs 2019. De uitreiking van beide prijzen vindt plaats in Focus op zaterdagavond 22 juni.

Programma, tijden en ticketprijzen worden binnenkort bekend gemaakt.

Go Short: Film Festival van de Kortste Nacht

Alle dagen en tijden

21 juni 2019 18:00-23:59
22 juni 2019 00:00-23:59

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Follow #FDFArnhem