Workshop / Fashion
Gratis entree

Dit was tijdens FDFA 2019
dus je kunt dit evenement niet meer bezoeken.

Georganiseerd door:
Rozet ism InDifferent

Een InDifferent Safe Space is een bijeenkomst van zes tot acht jongeren die met elkaar in gesprek gaan over een bepaald thema. Het thema van deze bijeenkomst is identiteit. Jongeren maken kennis met elkaar, bespreken de gespreksregels en wisselen ervaringen, gedachten en dromen uit.

Een InDifferent Safe Space duurt ongeveer anderhalf uur en verloopt altijd volgens deze stappen:
1. Kennismaken met elkaar, het thema en de dialoog principes
2. Ervaringen delen en onderzoeken
3. Dromen
4. Bedenken wat je kunt doen om de droom dichterbij te brengen

Door een InDifferent Safe Space word je even losgeweekt van je dagelijkse leven. Daardoor kun je op een frisse manier nadenken en van elkaar leren. Door te praten over ervaringen en dromen maak je verbinding met anderen, waardoor je nieuwe inzichten krijgt en nieuwe perspectieven ontstaan. Je kunt je mening uiten zonder jezelf te hoeven verdedigen. Je krijgt het gevoel dat er echt naar je geluisterd wordt, dat anderen je zien en begrijpen.

De InDifferent Safe Space wordt begeleid door Chantal Kling. Zij is een ervaren dialoog begeleider, coach en trainer. Zij zorgt ervoor dat iedereen naar elkaar luistert en aan bod komt. Haar passie is om mensen zichzelf te kunnen laten zijn, waardoor ze hun eigen kracht, talenten en mogelijkheden ervaren.

Alle dagen en tijden

25 juni 2019 16:00-17:30

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Follow #FDFArnhem